dimarts, 22 de gener del 2013

Proposta educació



PRESENTACIÓ JORNADA REIVINDICATIVA I DE DENÚNCIA: 27 FEBRER
Des de l'Assemblea de secundària, hem consensuat una proposta conjunta per portar a terme una acció de denúncia de la situació de degradació de la qualitat educativa als centres públics de Santa Coloma. La proposta consisteix a fer una JORNADA REIVINDICATIVA I DE DENÚNCIA en algun institut, escola de Santa Coloma o centre cívic. La data per concretar la jornada seria el 27 de febrer. Estem elaborant el següent guió d'actuació en diversos punts:
1. RecollidadedadesatotselscentreseducatiusdeSta.Coloma.
2. Presentaciódelreculldedadesdelprimertrimestredelssegüentsítems:
• Nombre de professors que s'han perdut a l'inici d'aquest curs (respecte del curs passat o respecte de fa dos cursos)
  • Nombre d'hores lectives no cobertes per l'administració amb substituts.
  • Recursos d'atenció a l'alumnat que ja no es disposen a cada centre. Per ex. Integradors socials, Pla d'Entorn, serveis de traducció a les aules d'acollida...
    La idea és fer un recull amb dades de tots els centres de Santa Coloma, que sigui el més representatiu possible. A la presentació no es volen fer públiques les dades per centres sinó el global per tota Santa Coloma.
    1. Presentaciódedadesdelesretalladesdestinadesalsserveispúblics,ien particular a l'ensenyament a l'Estat i Catalunya.
    2. XERRADAambunponent(aconcretar)perabordareltemadel desmantellament de l'educació pública i com està afectant i afectarà a la societat actual.
    3. ConvocarlapremsaperdonarlesdadesqueafectenalmunicipideSta. Coloma i denunciar la situació de precarietat que està patint l'ensenyament públic.
Des de l'assemblea veiem MOLT IMPORTANT la màxima implicació de tots els centres de primària i secundària de Santa Coloma, de manera que us convidem a participar en la preparació de la jornada i en el recull de dades. SOU MOLT NECESSARIS! 

També es vol fer partícip la resta de la comunitat educativa. Així doncs, després de les vacances de Nadal, constituirem una comissió de preparació de la Jornada, a la qual seran convidades les AMPES (Federació d'Ampes de Santa Coloma), Associacions d'Alumnes i altres col·lectius del municipi que hi puguin estar interessats.
ASSEMBLEA DE SECUNDÀRIA DE STA. COLOMA DE GRAMENET