dimarts, 13 de març del 2012

4º DIMARTS GROC AL TORRE BALLDOVINA

Com cada Dimarts les mares i els pares juntament amb els professor del Ceip Torre Balldovina, hem tornat a manifestar-nos  en contra de les retallades d’educació, com a venim fent els últims dimarts hem tallat la Avinguda Francesc Macià i hem caminat fins la Pallaresa tallant la cruïlla, com sempre  amb un ambient festiu i reivindicatiu, un dimarts més sortim al carrer a dir PROU, prou de retallades al nostre sistema educatiu, demanem una educació pública i de qualitat, i ho demanem d’una manera pacìfica per que rebutgem la violència.
 
Avui al termini de la protesta s’han apropat dos mossos de paisà per demanar l’identificació d’ algun responsable, hem parlat amb ells per explicar que no representaven a ningú, que rès més som par@s amb els seus fills, que sortim a manifestar-nos, ens han contestat que si ningú es responsabilitzava de l’acte ens demanaríem identificació a tothom, un pare a près la decisió de identificar-se, per estalviar la escena als infants presents, però això no és tant important com la “advertència” de que si ho tornem a repetir vindrem a treure’ns fora.

Per aquet motiu concret demanem el máxim suport per el dimarts vinent, es una crida a tot@s les persones que comparteixin amb nosaltres, la defensa de la llibertat de manifestar-se de manera  pacifica per reclamar els nostres drets.



2 comentaris:

  1. Important prendre consciència de que manifestar-se en contra de lleis que ens perjudiquen directament, a les famílies i als infants i joves en el seu aprenentatge diari, és un dret : és bo fer-lo servir!!
    No podem seguir ignorant la realitat i mirant-nos el melic a nivell personal, de grupets i iniciatives tancades : passen coses, existeixen persones i col.lectius molt solidaries i seria tot un detall valorar-ho i ajudar als /a les que ajuden, i si no s'ajuda a posar-hi les soluciones, almenys no deixem de reflexionar-hi i no hi posem "bastons a les rodes" !!!
    Gràcies per ser valents/es conscients i compromeses/os!!

    ResponElimina
  2. El proper Dimarts tots sense DNI, que ens detinguin amb els nostres fills (no els deixarem al mig del carrer, no?) i muntem la festa a comissaria.

    ResponElimina