dilluns, 14 de maig del 2012

ASSEMBLEA OBERTA

El passat dijous 10 de maig, les escoles Mercè Rodoreda, Salvat Papasseit i Rosselló Pòrcel van celebrar una assemblea oberta a tota la Comunitat Educativa de la ciutat. Van assitir mestres dels tres centres, personal administratiu, famílies i AMPAs dels 3 centres i de l'escola Riera Alta i Les Palmeres.

El motiu era informar a les famílies de la situació d'incertesa en la que es troba l'educació pública, de les accions que s'estan fent des dels diferents centres i de les properes mobilitzacions que tindran lloc a la ciutat.

Va assistir un nombre important de famílies i ens va agradar molt escoltar les seves opinions, els seus dubtes, pors i propostes.

Convidem des d'aquí a tots els centres que obrin les seves portes a les famílies i la ciutadania i els escoltin perquè TOTS I TOTES formem la Comunitat Educativa.

Us deixem unes imatges i el poema amb el que va concloure l'assemblea.






1 comentari:

  1. TOTA LA INFORMACIÓ ACTUALITZADA DEL 22M: http://www.facebook.com/groups/xdcr.info/permalink/242151165884689/?notif_t=like NO PARAREM, PERQUÈ ESTIMEM ELS INFANTS I LES COMPANYES I ELS COMPANYS QUE ANIRAN AL CARRER!

    ResponElimina