dimecres, 24 d’octubre del 2012

Perquè se'ns pixen a sobre i diuen que plou. IMPORTANT: feu-ne difusió!


Perquè se'ns pixen a sobre i diuen que plou. IMPORTANT: feu-ne difusió!

Companys i companyes:

Com que les coses no estan prou embolicades, com que a les escoles anem poc de cul, com que des del departament d'ensenyament se'ns rifen, com que la resta de partits polítics no defensen una educació de qualitat (ni ara ni quan han estat al govern)... com si no n'hi hagués prou, la FAPAC ha organitzat un altre debat (que vist el que van plantejar el passat dilluns 22 d'octubre sobre les escoles bressol) que més que ser un debat és un espai de propaganda electoral amb el rerefons de l'educació. En aquest, els mestres continuem estant com a mers espectadors dels jocs polítics que tota la colla es porten entre les mans.

El debat, que comptará amb la participació de tots els partits polítics (amb els seus caps de llista en matèria educativa al davant) CiU i la Sra. Irene Rigau, el PSC i el Sr. Xavier Sabaté Ibarz,  ICV-EUiA i la Sra. Dolors Camats, ERC amb el Sr. Josep Bargalló, el PP amb el Sr. Rafa López i SI amb el Sr. Alfons López Tena, té per tema "Com volem que sigui l'educació del futur a Catalunya?" i es convida a tothom a que traslladem les nostres inquietuds i reflexions conjuntament sobre com millorar l'educació dels nostres fills i filles.
Creiem que aquest fet és ja una passada de rosca que no podem menystenir. Perquè els mestres i les educadores sabem com NO volem que sigui l'educació, i és la que esn està deixant aquest govern. I perquè és ara que tenim els problemes i les dificultats per poder educar amb condicions, i perquè és el present el que estem patint, i que ens condicionarà el futur, creiem que és hora de fer-los saber que som els mestres qui hem de tenir la veu. Ja n'hi ha prou de promeses, de xifres i de diners. Reclamem voluntat política i participació real dels professionals de l'educació.

Per això, us  passem tota la informació totes les assemblees grogues, assemblees de barris, col·lectius, i animem a que us apunteu a l'acte i, cara a cara, demaneu explicacions i canteu la canya a tota aquesta gent. Als que no ens deixin entrar, ens podem quedar fora l'escola per rebre'ls i acomiadar-los com cal. Què us sembla si ens trobem tots?
 
 
 
 
 
 
 
 
Quedem a les 17'30 hores del dimarts 30 d'octubre, a l'Escola Fructuós Gelabert (c. Sardenya, 368) de Barcelona?

Evidentment amb samarreta groga, xiulets cassoles...

Perquè se'ns pixen a sobre i diuen que plou.
 
Us passem el cartell de l'acte i els links.
http://www.fapac.cat/debat-politica-educativa

IMPORTANT: feu-ne difusió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada