dijous, 8 de novembre de 2012

Sabies que....?
SABIES QUE... ?


Aquest any l’educació a Catalunya ha tingut el mateix pressupost de la Generalitat que al 2007 tot i tenir 100.000 alumnes més que aleshores...

I LES CONSEQÜÈNCIES... ?
·      Les persones substitutes del professorat de baixa no arriben als centres fins passats 10 dies lectius (gairebé 15 dies, en realitat), la qual cosa altera significativament l’activitat planificada i dificulta donar una atenció adequada a l’alumnat.
·      S’ha reduït en dos anys un 61% el pressupost destinat a les escoles bressol municipals (la xarxa bàsica a Catalunya).
·      S’ha congelat la nova oferta d’FP i a més a més ja s’està pagant la matrícula dels cicles superiors. S’ha reduït prop d’un 30% els pressupostos als centres de secundària.
·      S’han augmentat les taxes universitàries i es tanquen titulacions. Disminueixen les beques universitàries.
·      S’han retirat les subvencions a les AMPAs que permetien mantenir activitat extraescolar de qualitat a preus assequibles.
·      S’ha reduït en un 50% el pressupost destinat a beques (inclou les de menjador i les llibres i material escolar)
·      Molta gent s’està quedant sense poder estudiar.

SENSE EDUCACIÓ NO HI HA FUTUR!
ESTAN PRECARITZANT  PER SEMPRE LA NOSTRA VIDA I LA DELS NOSTRES FILLS I FILLES…
Tot això alhora que el 99% dels ajuts de l’Estat, diners públics dels ciutadans, han estat destinats als mateixos bancs que han provocat la crisi. I ara, amb l’anomenat “rescat”, volen hipotecar-nos de per vida, a nosaltres, als nostres fills i filles, en el pagament d’un deute essencialment privat, dels bancs…

Cap comentari:

Publica un comentari