dimarts, 26 de febrer del 2013

JORNADA INFORMÀTIVA A STA. COLOMA DE GRAMENET.



Milers d'hores lectives perdudes per manca de substituts a escoles i instituts de Santa Coloma de Gramenet durant el primer trimestre d'aquest curs

El dia 27 de febrer l'Assemblea Groga Gramenet farà pública, per primera vegada en una ciutat de Catalunya, la recollida de dades del que ha suposat per a Santa Coloma de Gramenet les retallades en l'ensenyament públic durant el primer trimestre del curs 2012 - 2013.

Les dades tractaran del professorat perdut en escoles de primària i instituts de secundària. Es faran públiques també les hores lectives perdudes per manca de substituts, les retallades en els pressupostos, els projectes suspesos per manca de recursos econòmics i humans, etc.

L'acte tindrà lloc a l'escola Fray Luis de León el proper
dimecres dia 27 de febrer de 2013 a les 18h.

Carrer Sant Joaquim n º 93
L1 Santa Coloma i / o L9 Can Peixauet

Durant l'acte es realitzaran dues xerrades. Una a càrrec de Ramon Plandiura, professor a la UPF, que versarà sobre l'impacte de la Llei d'Educació del ministre JL Wert, i amb Xavier Garcia, del Seminari d'Economia Crítica Taifa, sobre el procés de desmantellament dels serveis públics.

 Hi haurà servei de monitoratge per a la canalla.

Esperem que com a mitjà de comunicació estigueu present en l'acte.


1 comentari:

  1. L'educació és un dels pilars de la nostra societat i si seguim deteriorandola estem arruïnant nostre futur, hem de donar-li suport amb tot les nostres forces i no permetre que es degradi.
    Una salutació cordial.

    ResponElimina