dissabte, 18 de febrer del 2012

15.000 alumnes nous, quants professors???


Aquest dematí ha parlat, sí, la consellera ha presentat les plantilles del personal docent per al curs vinent, tot això acompanyat d’una reforma organitzativa del personal ja existent, tota la informació la podeu trobar al següent enllaç ( NOTA DE PREMSA).
Realment Sr. Rigau creu que és possible l’absorció de 15.000 alumnes més amb un increment de 0 professors, sense que afecti a la qualitat??
Doncs bé, no, no es possible aquesta absorció, en aquestes condicions i com la conselleria ho sap, presenta una reforma organitzativa (consulteu aquí), remodelació que torna a carregar contra el col·lectiu de sempre, el professorat i com a conseqüència sobre els alumnes, ja que si s’augmenten les hores lectives i es redueixen les hores dedicades a la coordinació i les tutories, només aconseguirem augmentar una carrega laboral dels mestres, inevitablement això es traduirà en un augment en les ràtios de les nostres escoles, un pèrdua de qualitat en l’ensenyament públic, això sí, la consellera d’educació gossa dir “això no són retallades, és austeritat, ja que ningú sen va al carrer!!!” Sr Rigau, més educació i menys poca vergonya!!!!
        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada