dilluns, 11 de juny del 2012

Tancament línia P3. Comunicat de premsa. Reunió 04-05-2012 17h Escole Marcel.li Moragas de Gavà

1:05 pm Comunicats Benvolgudes famílies:
Us adjuntem el comunicat de premsa que hem fet arribar per donar a conéixer el nostre desacord amb la decisió del Departament d’Ensenyament de tancar una línea de P3 a la nostra escola.
Així mateix, us convoquem a una reunió per parlar sobre aquest tema i sobre les accions que podem dur a terme divendres 4 de maig a les 17h.
“TANCAMENT D’UNA LÍNIA DE P-3 A L’ESCOLA MARCEL.LI MORAGAS DE GAVÀ PEL CURS 2012-13
El departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya vol tancar una línea de P-3 el proper curs a la nostra escola. Una decisió que deixaria fora a prop de 20 famílies que han mostrat la seva voluntat de portar els seus fills al Marcel.lí Moragas de Gavà. Cal destacar que, un cop finalitzat el període de preinscripció s’han presentat al nostre centre 44 sol.licituds en primera opció, davant d’una oferta de 25 si la Generalitat no dona un pas enrere en la seva decisió. Per això demanem al govern autonòmic que modifiqui l’oferta educativa actual i torni als dos grups de P-3, atenent a l’harmonització de les necessitats d’escolarització, l’equilibri del territori i els drets individuals dels alumnes, mares, pares o tutors.
Davant les 44 preinscripcions que hem tingut a la nostra escola ens veiem obligats a demanar a la Generalitat que reconsideri la seva postura i obri la segona línia de P-3. Aquest nombre de sol.licituds és històric en el nostre centre. Un fet que reflecteix la nova tendència de millora i de referent d’escola pública en el nostre municipi.
Estem segurs que si s’haguessin ofertat d’inici les 50 places, aquestes s’haguessin superat sense dificultats, ja que moltes famílies han manifestat el seu desig de portar als seus fills-filles a la nostre escola, però finalment han hagut de reconsiderar la seva decisió davant la por de quedar-se se plaça.
Tot i que la Generalitat ha tancat una línia de P-3 a l’escola Marcel.lí Moragas durant el període de preinscripció, aquesta oferta inicial pot ser modificada pel Departament d’Ensenyament d’Educació en acabar els períodes de preinscripció, en funció de les necessitats d’escolarització i escoltats els òrgans de garantia d’amissió.
Davant aquesta decisió de la Generalitat de tancar una línia de P-3 al nostre centre sense tenir en compte les necessitats i voluntats de les famílies de poder matricular el seu fill-filla a l’escola Marcel.lí Moragas ens veiem en l’obligació de fer pública aquesta decisió.
Per això us demanem que, en la mesura del possible, doneu difusió d’aquesta informació en el vostre mitjà de comunicació.
Per ampliar aquesta informació o bé qualsevol aclaració us podeu posar en contacte amb…………. “

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada