dimecres, 25 d’abril del 2012

Carta unitaria a la consellera Rigau

A l’atenció de la Sra. IRENE RIGAU
Consellera d’Ensenyament
GENERALITAT DE CATALUNYA
 

Sra. Consellera, 
Milers de persones, professorat, pares i mares, alumnat i ciutadania en general, s’han vingut manifestant al llarg dels últims temps, en contra de les retallades que està patint l’ensenyament públic de Catalunya, retallades que posen en perill la qualitat dels nostres centres educatius, empitjoren les condicions de treball dels/les docents i dificulten la possibilitat d’atendre l’alumnat amb més dificultats.
La publicació del Reial Decret 14/2012 del Ministeri d’Educació, amb la proposta de noves retallades, agreuja encara més la situació. L’aplicació d’aquestes mesures, a més de les ja aplicades pel Departament que vostè dirigeix, implicaria un atemptat a l’ensenyament públic d’aquest país, cosa que no ens podem permetre. Aquestes mesures, empitjorarien encara més les condicions del professorat impedint el poder realitzar la seva tasca educativa en condicions, deixaria una part del professorat interí i substitut a l’atur, i degradaria l’ensenyament públic de Catalunya.

Tot plegat augmentaria el gran malestar ja existent als centres educatius i a la població en general en veure perillar un bé comú com és l’ensenyament públic i el situaria en una situació de conflicte permanent, de difícil resolució.
Per tant, les organitzacions sotasignats li exigim que no apliqui cap ni una de les noves mesures que s’estan proposant des del Ministeri d’Educació i es rectifiquin les que ja està aplicant el seu Departament.

 Molt atentament,
 

USTEC·STEs           CCOO              ASPEPC- SPS               UGT                   CGT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada