dimecres, 28 de març del 2012

6º Dimarts groc al Torre Balldovina


Felicitats atot@s, per un altre dimarts GROC festiu i reivindicatiu.

Ho hem tornata fer, l’escola Torre Balldovina a tornat a tallar l’avinguda Francèsc Macià i la cruïlla amb la avinguda Pallaresa, les mares i pares en conjunt amb el personal del centre educatiu diem d’aquesta manera NO a les retallades d’educació, volem Escola pública i de qualitat.

A la protesta d’aquest Dimarts no hem tingut la presència de la policia local, per aquest motiu hem demanat a un agent present al termini de la protesta que han de venir cada dimarts per tallar el transit i així poder manifestar-nos amb seguretat, el mateix agent de policia ens a dit que així ho faran els propers dimarts, nosaltres som gent pacífica que sortim a reivindicar els nostres drets, ho fem una vegada a la setmana durant mitja hora, no volem molestar a ningú.

Els Dimarts gorgs comencen agafar força a la ciutat, l’escola Riera Alta és suma cada dimarts a la porta de la seva escola, i també o faran cada Dilluns a les 17h a la porta del ajuntament, en protesta per no tenir escoles per el próxim curs.





1 comentari:

  1. Felicitats! una setmana més!
    Al Riera Alta sortim els dimarts a les 12:30, ahir va ser el primer dia i estem molt contents perquè hi havia molta gent i va ser un subidon!
    I els dilluns a les 17 h. (a partir del 16 d'abril) baixarem a berenar a la plaça de la vil.la i aprofitarem per protestar una mica perquè no ens fan l'escola!
    Gràcies i ànims Albert!

    ResponElimina