dijous, 1 de març del 2012

DISCULPEU LES MOLÈSTIES


Aquest, dimarts 28 de febrer, hem dut a terme la segona concentració en protesta contra les retallades a l'ensenyament públic. La comunitat educativa del CEIP Torre Balldovina vam decidir concentrar-nos cada dimarts a la sortida del col·legi, durant quinze minuts, i tallar l'Avinguda Francesc Macià, en senyal de ferma oposició.
Volem informar a les mares i pares sobre la protesta i, si ho considereu oportú, us hi sumeu en els vostres respectius col·legis amb una acció similar per tal de sumar esforços i aconseguir fer més pressió. Si veiem que el moviment de protesta va adquirint força, podríem plantejar-nos coordinar alguna acció conjunta.

                     DISCULPEU LES MOLÈSTIES


Pares, mares i mestres del col·legi Torre Balldovina estem fent un acte de protesta per defensar el futur dels nens i nenes de l’escola.


ESTEM DIENT NO A LES RETALLADES. Durant uns quants minuts expressem d’aquesta manera el rebuig al deteriorament progressiu de l’educació pública. Concretament, en el nostre centre s’ha reduït la plantilla, han limitat substitucions del professorat en situació de baixa, s’està produint un augment emmascarat de la ràtio d’alumnes per professor/a,  s’ha reduït el 38% del pressupost assignat per al funcionament del centre en els últims dos anys... Tot això, i d’altres restriccions, comporta que l’escola cada cop s’assembli més a un pàrking de nens i nenes que a un centre educatiu.



Volen reservar la qualitat de l’ensenyament només per a l’escola privada. Davant d’aquesta situació, no ens quedarem de braços plegats.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada